Wij laden en lossen uw transporten stipt, betrouwbaar en snel in Minsk, Gorki, Gomel, Brest, Pink, Novopolozk of Vitebsk.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Wit-Rusland naar alle landen in Europa en retour. Wij nemen uw lading op korte termijn over en controleren het totale transportproces. Profiteer van logistiek van het hoogste niveau.
Landkaart Wit-Rusland Landkaart Wit-Rusland

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen
  • Dagelijkse laadmogelijkheden
  • Wij spreken alle talen van uw zakenpartners

Onze top 10 routes op de Wit-Russische markt

De drukste transportstromen van/naar Wit-Rusland (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, België, Oostenrijk, Italië, Zweden, Tsjechië, Slowakije, Nederland, Frankrijk, Finland.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Wit-Rusland-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Wit-Rusland aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Wit-Rusland > Meer daarover vindt u hier:

Teambespreking Teambespreking

Hoe hoog zijn de transportkosten?

Onze optimale prijs-kwaliteitsverhouding is een van de voornaamste redenen waarom LKW WALTER de toonaangevende expediteur in het Europese goederenverkeer voor complete ladingen is. Door rondritten, intelligente coördinatie en moderne planningssoftware minimaliseren wij lege kilometers en maximaliseren wij de bezetting.
Business meeting bij LKW WALTER Business meeting bij LKW WALTER

Hoe flexibel reageert LKW WALTER?

De communicatiewegen bij LKW WALTER zijn kort. Alle beslissingen worden snel en adequaat genomen. Bij LKW WALTER bevinden key account management, sales management en transport management zich onder één dak. Bovendien hebben wij dagelijks contact met onze klanten, chauffeurs en met de laad- en losplaatsen.
Chauffeur bij het borgen van de palletgoederen Chauffeur bij het borgen van de palletgoederen

Wat verstaat LKW WALTER onder kwaliteit?

Kwaliteit betekent voor LKW WALTER in eerste lijn optimaal de verwachtingen van onze klanten te vervullen. Daarom hebben wij in onze hele onderneming de normbasis ISO 9001 geëtableerd. Het aanhouden van deze norm wordt door een Shared Service SHEQ-managementteam van het concern gecontroleerd, dat ook zijn activiteiten in onze ondernemingsbericht publiceert.
Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook intermodale transporten aan, waar we met meer dan 8000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.

Nog vragen?
Onze Wit-Rusland-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Wit-Rusland-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden