Met het modernste equipment laden en lossen wij uw transporten stipt in het hele land. In Ljubljana, Maribor, Novo Mesto of Koper.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Slovenië naar alle landen in Europa en retour. Wij zijn uw praktische one-stop-shop oplossing voor het gehele continent. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Landkaart Slovenië Landkaart Slovenië

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Wij spreken alle talen van Europa
  • Pan-Europees netwerk voor intermodaal transport
  • Huis-aan-huis transporten zonder omladen
  • Transportoplossingen in heel Europa - "one-stop-shop"
  • Optimale looptijden

Onze top 10 routes op de Sloweense markt

De drukste transportstromen van/naar Slovenië (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Zweden, Polen, Frankrijk, Nederland, Spanje, Oostenrijk, België.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Slovenië-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Slovenië aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Slovenië > Meer daarover vindt u hier:

Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck

Welke voordelen heeft intermodaal vervoer?

Intermodale transportoplossingen met LKW WALTER bieden u veel voordelen. Bijvoorbeeld de beschikbaarstelling van standby equipment, hoger laadgewicht van tot 29 ton en het omzeilen van rijbeperkingen 's nachts en op feestdagen.
LKW WALTER-trailers op een fabrieksterrein LKW WALTER-trailers op een fabrieksterrein

Hoe snel is er vrachtruimte beschikbaar?

LKW WALTER laadt uw goederen dagelijks. Wij beschikken over een krachtig netwerk van geselecteerde transportpartners in heel Europa. Daarmee garanderen we u niet alleen altijd voldoende vrachtruimte, maar ook optimale reactie- en transittijden.
Vrachtwagen wegtransport Vrachtwagen wegtransport

Wat zijn de belangrijkste sterktes van LKW WALTER?

Met LKW WALTER hebt u een partner voor alle Europese goederentransporten aan uw zijde, die u de hoogste standaards op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu biedt. U profiteert van innovatieve transportoplossingen in intermodaal vervoer en geniet persoonlijk en competent contact in alle Europese talen.
Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts

Heeft LKW WALTER vestigingen?

Vanwege de efficiëntie en de flexibiliteit regelt LKW WALTER alle transporten vanuit de centrale in Wiener Neudorf bij Wenen en vanuit het bedrijf in Kufstein in Tirol. Verder bezoeken wij onze klanten regelmatig ter plaatse. Dagelijks vinden meer dan 100 persoonlijke meetings in heel Europa plaats.

Nog vragen?
Onze Slovenië-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Slovenië-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden