Vertrouw op stipt laden en lossen van uw transporten in Lissabon, Porto, Faro, Braga of ergens anders in het meest westelijke land van het Europese continent.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Portugal naar alle landen in Europa en retour. Daarbij spreken we niet alleen uw taal, maar ook die van uw zakelijke partner. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Duero (Portugal), brug Duero (Portugal), brug

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Milieuvriendelijk transportalternatief "intermodaal vervoer" - tot 29 ton
  • Wij spreken alle talen van uw zakenpartners
  • Vrachtkostenvermindering door optimale benutting
  • Exacte transportcontrole gegarandeerd door onze transportmanager
  • Snelle ophaling van uw goederen in heel Europa

Onze top 10 routes op de Portugese markt

De drukste transportstromen van/naar Portugal (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Nederland, België, Tsjechië, Zweden, Polen.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Portugal-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Portugal aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Portugal > Meer daarover vindt u hier:

Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck

Welke voordelen heeft intermodaal vervoer?

Intermodale transportoplossingen met LKW WALTER bieden u veel voordelen. Bijvoorbeeld de beschikbaarstelling van standby equipment, hoger laadgewicht van tot 29 ton en het omzeilen van rijbeperkingen 's nachts en op feestdagen.
Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.
Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook intermodale transporten aan, waar we met meer dan 8000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.
Exacte controle van de transporten Exacte controle van de transporten

Welke IT gebruikt LKW WALTER?

LKW WALTER werkt met de modernste informatietechnologie die indien nodig ook compatibel is met uw IT-systeem. Bovendien garanderen innovatieve telematicasystemen exacte controle van de transporten en een intelligente transportplanningssoftware minimaliseert lege kilometers.

Nog vragen?
Onze Portugal-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Portugal-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)

Met LKW WALTER ook naar de buurlanden


^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden