Wij laden en lossen uw transporten in Wenen, Linz, Graz en Salzburg net als in Innsbruck, Feldkirch en elke plaats tussen de Boden- en de Neusiedlersee.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Oostenrijk naar alle landen in Europa en retour. Bovendien bieden wij onze transportservice ook binnen Oostenrijk aan. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Brennerautostrade, Europa-brug (Innsbruck, Oostenrijk) Brennerautostrade, Europa-brug (Innsbruck, Oostenrijk)

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Huis-aan-huis verkeer ook bij deelpartijen
  • Dagelijkse laadmogelijkheden
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen
  • Milieuvriendelijk transportalternatief "intermodaal vervoer" - tot 29 ton en plaats voor 36 paletten.
  • Wij spreken alle talen van uw zakenpartners

Onze top 10 routes op de Oostenrijkse markt

De drukste transportstromen van/naar Oostenrijk (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Zweden, Groot-Brittannië, België, Polen, Spanje, Hongarije.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Oostenrijk-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Oostenrijk aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Oostenrijk > Meer daarover vindt u hier:

Complete ladingen door heel Europa in één hand Complete ladingtransporten met de vrachtwagen in heel Europa in één hand

Waarheen vervoert LKW WALTER?

De spediteur LKW WALTER biedt vervoer van complete ladingen in heel Europa uit één hand aan. Wij vervoeren uw goederen in heel Europa en naar Rusland, Centraal-Azië, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en vice versa. Bovendien wikkelen wij ook nationale transporten af in een aantal EU-lidstaten (Oostenrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk en Zweden).
Klantenportaal CONNECT Klantenportaal CONNECT

Welke voordelen biedt CONNECT?

Via ons klantenportaal CONNECT wikkelt u uw transportopdrachten online af. Dat betekent dat u met een muisklik een offerte aanvraagt, boekt en een actueel overzicht hebt van uw opdrachten. Bovendien krijgt u via CONNECT ook toegang tot verdere nuttige informatie.
Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts

Heeft LKW WALTER vestigingen?

Vanwege de efficiëntie en de flexibiliteit regelt LKW WALTER alle transporten vanuit de centrale in Wiener Neudorf bij Wenen en vanuit het bedrijf in Kufstein in Tirol. Verder bezoeken wij onze klanten regelmatig ter plaatse. Dagelijks vinden meer dan 100 persoonlijke meetings in heel Europa plaats.
Hoogbouwmagazijn bij WALTER LAGER-BETRIEBE (Oostenrijk, Wiener Neudorf) Hoogbouwmagazijn bij WALTER LAGER-BETRIEBE (Oostenrijk, Wiener Neudorf)

Biedt LKW WALTER ook opslagruimte aan?

Ja, in Wiener Neudorf biedt de dochteronderneming WALTER LAGER-BETRIEBE moderne hoogbouwmagazijnen aan. De ideale partner voor uw centrale opslag en volledige outsourcing. Op maat gemaakt naar uw behoeften wordt een ideaal opslagconcept opgesteld. Meer informatie vindt u onder www.walter-lager-betriebe.com.

Nog vragen?
Onze Oostenrijk-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Oostenrijk-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden