Met veel ervaring en kennis organiseren wij u transporten in het hele land. Bijvoorbeeld in Kiev, Odessa, Tsjernivtsi of Charkov.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Oekraïne naar alle landen in Europa en retour. Daarbij communiceren wij in alle talen van West- en Oost-Europa. Bovendien garanderen wij u competitieve vrachttarieven en vele andere voordelen.
Landkaart Oekraïne Landkaart van Albanië

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Optimale looptijden
  • Exacte transportcontrole gegarandeerd door onze transportmanager
  • Wij spreken alle talen van uw zakenpartners
  • Meer dan 60 jaar ervaring met Oost-Europa transporten

Onze top 10 routes op de Oekraïnse markt

De drukste transportstromen van/naar Oekraïne (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Italië, Polen, Slowakije, Oostenrijk, Hongarije, Nederland, België, Spanje, Groot-Brittannië.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Oekraïne-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Oekraïne aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Oekraïne > Meer daarover vindt u hier:

Landkaart Oost-Europa Landkaart Oost-Europa

Hoeveel Oost-Europa-ervaring heeft LKW WALTER?

Kies voor LKW WALTER en vertrouw op de Europese marktleider in complete transporten. Als zodanig beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring op logistiek gebied in Oost-Europa en over de benodigde talenkennis. U profiteert hiervan in elke fase van uw transportopdracht, van de boeking tot de levering.
Business meeting bij LKW WALTER Business meeting bij LKW WALTER

Hoe flexibel reageert LKW WALTER?

De communicatiewegen bij LKW WALTER zijn kort. Alle beslissingen worden snel en adequaat genomen. Bij LKW WALTER bevinden key account management, sales management en transport management zich onder één dak. Bovendien hebben wij dagelijks contact met onze klanten, chauffeurs en met de laad- en losplaatsen.
Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock Terminaltrekker en trailers in de haven van Rostock

Hoe groot is het wagenpark van LKW WALTER?

LKW WALTER beschikt over een Europees netwerk van transportpartners dat bestaat uit 13.500 geselecteerde transportpartners die zorgvuldig geselecteerd worden volgens onze hoge kwaliteitseisen. Naast transport over de weg bieden we ook intermodale transporten aan, waar we met meer dan 8000 kraanbare opleggers een van de grootste deelnemers zijn.
Vestiging Kufstein Vestiging Kufstein

Is LKW WALTER onderdeel van een concern?

LKW WALTER is een Oostenrijkse privé-onderneming (100% familiebezit) en is onderdeel van de WALTER GROUP. De onderneming werd in 1924 opgericht en is sinds meerdere decennia een succesvolle onderneming. Vertrouw op een in alle opzichten stabiele partner, die internationale rating agencies sinds vele jaren de beste kredietwaardigheid toekennen.

Nog vragen?
Onze Oekraïne-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Oekraïne-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden