Wij laden en lossen uw transporten op elke plaats van de Zuidoost-Europese binnenstaat. Of dat nu in Chisinau, Balti, Cahul of Tiraspol is.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Moldavië naar alle landen in Europa en retour. Profiteer van onze jarenlange ervaring met Oost-Europa-transporten. Bijvoorbeeld door aantrekkelijke vrachttarieven en optimale looptijden.
Landkaart Moldavië Landkaart Moldavië

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Transportoplossingen in heel Europa - "one-stop-shop"
  • Communicatie in alle talen van West- en Oost-Europa en van het Midden-Oosten
  • Meer dan 60 jaar ervaring met Oost-Europa transporten

Onze top 10 routes op de markt Moldavië

De drukste transportstromen van/naar Moldavië (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Bulgarije, Polen, Roemenië, Italië, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Griekenland, Turkije.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Moldavië-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Moldavië aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Moldavië > Meer daarover vindt u hier:

Landkaart Oost-Europa Landkaart Oost-Europa

Hoeveel Oost-Europa-ervaring heeft LKW WALTER?

Kies voor LKW WALTER en vertrouw op de Europese marktleider in complete transporten. Als zodanig beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring op logistiek gebied in Oost-Europa en over de benodigde talenkennis. U profiteert hiervan in elke fase van uw transportopdracht, van de boeking tot de levering.
Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.
Centrale dispositie van uw compleettransporten Centrale dispositie van uw compleettransporten

Wat betekent "uit één hand"?

LKW WALTER zorgt voor de dispatch van uw complete vrachten in alle landen van Europa en Rusland, Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Het maakt daarbij niet uit waar uw onderneming gevestigd is. Onze hooggekwalificeerde medewerkers uit heel Europa zijn verantwoordelijk voor uw opdrachten vanaf de boeking tot aan de levering en helpen u in uw eigen taal.
Teambespreking Teambespreking

Hoe hoog zijn de transportkosten?

Onze optimale prijs-kwaliteitsverhouding is een van de voornaamste redenen waarom LKW WALTER de toonaangevende expediteur in het Europese goederenverkeer voor complete ladingen is. Door rondritten, intelligente coördinatie en moderne planningssoftware minimaliseren wij lege kilometers en maximaliseren wij de bezetting.

Nog vragen?
Onze Moldavië-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Moldavië-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden