Wij laden en lossen uw goederen in het hele Magrheb-land. Bijvoorbeeld in Casablanca, Agadir, Quarazazat, Marrakesch, Rabat of ergens anders tussen de Atlantische Oceaan, het Atasgebergte en de Sahara.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw vrachtwagentransporten (complete ladingen) vanuit heel Marokko naar alle landen in Europa en retour. Profiteer van de hoogste veiligheidsstandaards door ons netwerk van beveiligde parkeerplaatsen! Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Landkaart Marokko Landkaart Marokko

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Geaccrediteerde documentatie (perfect georganiseerde douaneafwikkeling)
  • Een netwerk van beveiligde parkeerplaatsen in Marokko / Tunesië en heel Europa
  • Communicatie in het Frans en alle andere talen van West- en Oost-Europa en het Midden-Oosten.
  • Competitieve vrachttarieven door optimale transportlogistiek.
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen

Onze top 10 routes op de Marokkaanse markt

De drukste transportstromen van/naar Marokko (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Spanje, Duitsland, Italië, Polen, Groot-Brittannië, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Hongarije.
LKW WALTER organiseert net zo dagelijkse vertrekken in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Marokko-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Marokko aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Marokko > Meer daarover vindt u hier:

Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.
Vrachtwagenovername bij de ferry (Marokko) Vrachtwagenovername bij de ferry (Marokko)

Naar Marokko met intermodaal vervoer?

De ligging van Marokko aan de Atlantische Oceaan en aan de Middellandse Zee maakt intermodaal vervoer tot een aantrekkelijk transportalternatief op het gebied van logistiek. Wij brengen uw goederen vanuit alle belangrijke economische centra in Europa naar de havens in Spanje of Italië. Van daaruit zetten wij per schip het vervoer naar Marokko voort (short sea shipping). Natuurlijk verzorgen wij ook uw transport per vrachtwagen vanuit Marokko naar alle gewenste Europese regio's! U profiteert van grote laadcapaciteiten, van een nauwkeurige transportcontrole door intelligente telematicasystemen, van eenvoudige belading door modern equipment en van vele andere voordelen.
Verscheping naar Noord-Afrika Verscheping naar Noord-Afrika

Naar Noord-Afrika met intermodaal vervoer?

Marokko en Tunesië zijn de beide landen in Noord-Afrika die deel uitmaken van het grote netwerk voor intermodaal vervoer van LKW WALTER. Vanuit alle belangrijke economische hotspots in Europa vervoeren wij uw goederen naar havens in Spanje en Italië. Van daaruit zetten we het transport naar Marokko en Tunesië voort per schip. Kernwoord: short sea shipping. Uw voordelen: omzeilen van files en rijverboden, meer laadcapaciteit bij minder inspanning, modern equipment, GPS-locatiebepaling en nog veel meer.
Douanebord Douanebord

Hoe organisieert LKW WALTER de douaneafwikkeling?

De douaneafwikkeling is voor LKW WALTER eenvoudig en efficiënt geregeld. In alle belangrijke havens en bij de meest bezochte grensovergangen beschikt LKW WALTER over eigen douane-expediteuren.

Nog vragen?
Onze Marokko-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Marokko-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over het onderwerp expeditie:
Frequently asked questions (FAQ)

Met LKW WALTER ook naar de buurlanden


^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden