Wij laden en lossen uw transporten in het hele land, bijvoorbeeld in Rome, Milaan, Bolzano, Napels of ergens anders op het Appenijnse schiereiland.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Italië naar alle landen in Europa en retour. Vertrouw op intelligente transportlogistiek van het hoogste niveau! Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Vrachtwagentransport Italië (autostrade) Vrachtwagentransport Italië (autostrade)

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Grotere capaciteitsbenutting (tot 29 ton laadgewicht) in intermodaal transport
  • Huis-aan-huis transporten zonder omladen
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen
  • Wij spreken alle Europese talen
  • Optimale looptijden

Onze top 10 routes op de Italiaanse markt

De drukste transportstromen van/naar Italië (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Frankrijk, Spanje, Groot-Brittannië, Zweden, België, Polen, Nederland, Oostenrijk, Finland.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Italië-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Italië aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Italië > Meer daarover vindt u hier:

Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck

Welke voordelen heeft intermodaal vervoer?

Intermodale transportoplossingen met LKW WALTER bieden u veel voordelen. Bijvoorbeeld de beschikbaarstelling van standby equipment, hoger laadgewicht van tot 29 ton en het omzeilen van rijbeperkingen 's nachts en op feestdagen.
Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.
LKW WALTER-trailers op een fabrieksterrein LKW WALTER-trailers op een fabrieksterrein

Hoe snel is er vrachtruimte beschikbaar?

LKW WALTER laadt uw goederen dagelijks. Wij beschikken over een krachtig netwerk van geselecteerde transportpartners in heel Europa. Daarmee garanderen we u niet alleen altijd voldoende vrachtruimte, maar ook optimale reactie- en transittijden.
Exacte controle van de transporten Exacte controle van de transporten

Welke IT gebruikt LKW WALTER?

LKW WALTER werkt met de modernste informatietechnologie die indien nodig ook compatibel is met uw IT-systeem. Bovendien garanderen innovatieve telematicasystemen exacte controle van de transporten en een intelligente transportplanningssoftware minimaliseert lege kilometers.

Nog vragen?
Onze Italië-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Italië-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden