Wij laden en lossen uw transporten overal in het land van het Karpatenbekken. Bijvoorbeeld in Boedapest, Debrecen, Pécs of Szeged.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Hongarije naar alle landen in Europa en retour. Vertrouw op onze meer dan 60-jarige ervaring in Oost-Europa. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Vlag Hongarije Vlag Hongarije

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Grotere capaciteitsbenutting (tot 29 ton laadgewicht) in intermodaal transport
  • Concurrerende transportprijzen door minimalisering van lege kilometers
  • Wij spreken alle talen van Europa

Onze top 10 routes op de Hongaarse markt

De drukste transportstromen van/naar Hongarije (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Groot-Brittannië, Zweden, Italië, Oostenrijk, Spanje, Nederland, Frankrijk, Polen, België.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Hongarije-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Hongarije aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Hongarije > Meer daarover vindt u hier:

Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck

Welke voordelen heeft intermodaal vervoer?

Intermodale transportoplossingen met LKW WALTER bieden u veel voordelen. Bijvoorbeeld de beschikbaarstelling van standby equipment, hoger laadgewicht van tot 29 ton en het omzeilen van rijbeperkingen 's nachts en op feestdagen.
Landkaart Oost-Europa Landkaart Oost-Europa

Hoeveel Oost-Europa-ervaring heeft LKW WALTER?

Kies voor LKW WALTER en vertrouw op de Europese marktleider in complete transporten. Als zodanig beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring op logistiek gebied in Oost-Europa en over de benodigde talenkennis. U profiteert hiervan in elke fase van uw transportopdracht, van de boeking tot de levering.
LKW WALTER-trailers op een fabrieksterrein LKW WALTER-trailers op een fabrieksterrein

Hoe snel is er vrachtruimte beschikbaar?

LKW WALTER laadt uw goederen dagelijks. Wij beschikken over een krachtig netwerk van geselecteerde transportpartners in heel Europa. Daarmee garanderen we u niet alleen altijd voldoende vrachtruimte, maar ook optimale reactie- en transittijden.
Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts Centrale LKW WALTER in Wiener Neudorf 's nachts

Heeft LKW WALTER vestigingen?

Vanwege de efficiëntie en de flexibiliteit regelt LKW WALTER alle transporten vanuit de centrale in Wiener Neudorf bij Wenen en vanuit het bedrijf in Kufstein in Tirol. Verder bezoeken wij onze klanten regelmatig ter plaatse. Dagelijks vinden meer dan 100 persoonlijke meetings in heel Europa plaats.

Nog vragen?
Onze Hongarije-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Hongarije-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden