Wij laden en lossen uw transporten op elke plaats in Nederland, België en Luxemburg. Betrouwbaar, zeker en snel.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit alle Benelux-landen naar alle landen in Europa en retour. Transportlogistiek op het hoogste niveau door communicatie in uw moedertaal. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Vlag van de Benelux Vlag van de Benelux

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Grotere capaciteitsbenutting (tot 29 ton laadgewicht) in intermodaal transport
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen

Onze top 10 routes op de markt van de Benelux-landen

De drukste transportstromen van/naar de Benelux (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Polen, Zweden, Tsjechië, Hongarije.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Benelux-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar de Benelux-landen aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in de Benelux-landen > Meer daarover vindt u hier:

Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck

Welke voordelen heeft intermodaal vervoer?

Intermodale transportoplossingen met LKW WALTER bieden u veel voordelen. Bijvoorbeeld de beschikbaarstelling van standby equipment, hoger laadgewicht van tot 29 ton en het omzeilen van rijbeperkingen 's nachts en op feestdagen.
Klantenportaal CONNECT Klantenportaal CONNECT

Welke voordelen biedt CONNECT?

Via ons klantenportaal CONNECT wikkelt u uw transportopdrachten online af. Dat betekent dat u met een muisklik een offerte aanvraagt, boekt en een actueel overzicht hebt van uw opdrachten. Bovendien krijgt u via CONNECT ook toegang tot verdere nuttige informatie.
Geopende bache trailer Geopende bache trailer

Wat doet LKW WALTER voor de veiligheid?

Veiligheid is bij LKW WALTER een belangrijk onderwerp. Met veel maatregelen lukt het ons zowel mens alsook lading zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport. Zo hebben wij voor onze transportpartners en hun chauffeurs bijvoorbeeld een chauffeursopleidingsprogramma en een chauffeurshandboek volgens internationale richtlijnen ontwikkeld en geïmplementeerd.
Laden van vrachtwagen met goederen op paletten Laden van vrachtwagen met goederen op paletten

Wat vervoert LKW WALTER?

De corebusiness van LKW WALTER ligt bij het organiseren van complete ladingen via de weg en met intermodaal vervoer. Ons zwaartepunt ligt op het vervoer van onschadelijke, verpakte goederen uit de branches consumentengoederen, hout en papier, chemie, metaal, auto-industrie en elektronica.

Nog vragen?
Onze Benelux-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Benelux-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden