Met veel ervaring en kennis organiseren wij uw transporten in het hele land. Bijvoorbeeld in Yerevan, Gyumri, Vanadzor, Kapan of Armavir.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit heel Armenië naar alle landen in Europa en retour. Ontvang competitieve vrachttarieven door optimale transportlogistiek. Een exacte transportcontrole wordt door de modernste telematica-oplossingen mogelijk gemaakt.
Zicht op Eriwan en de berg Ararat (Armenië) Zicht op Eriwan en de berg Ararat (Armenië)

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Snelle overname van uw waren in heel Europa
  • ÉÉN partner voor ALLE Europese landen
  • Optimale looptijden

Onze top 10 routes op de Armeense markt

De drukste transportstromen van/naar Armenië (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Nederland, Italië, Slowakije, Oostenrijk, Hongarije, Groot-Brittannië, Duitsland, België, [key=schweiz, Servië.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Armenië-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Armenië aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Armenië > Meer daarover vindt u hier:

Transportpartners van LKW WALTER Transportpartners van LKW WALTER

Hoe kiest LKW WALTER zijn transportpartners?

Elke nieuwe transportpartner doorloopt een veeleisend selectieproces met strenge criteria. Het voldoen aan die criteria wordt ook in de loop van de samenwerking regelmatig gecontroleerd. Bovendien bieden wij onze partners regelmatig opleidingsmogelijkheden aan.
Landkaart Oost-Europa Landkaart Oost-Europa

Hoeveel Oost-Europa-ervaring heeft LKW WALTER?

Kies voor LKW WALTER en vertrouw op de Europese marktleider in complete transporten. Als zodanig beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring op logistiek gebied in Oost-Europa en over de benodigde talenkennis. U profiteert hiervan in elke fase van uw transportopdracht, van de boeking tot de levering.
Complete trein van LKW WALTER in Lorch (Duitsland) Complete trein van LKW WALTER in Lorch (Duitsland)

Hoeveel ervaring heeft LKW WALTER met intermodaal vervoer?

LKW WALTER houdt zich al vanaf het begin van de jaren '80 bezig met innovatieve transportalternatieven voor het conventionele vervoer over de weg. Wij zijn door een consequente uitbouw van het intermodale netwerk tegenwoordig een van de grootste deelnemers aan het Europese intermodaal vervoer.
Business meeting bij LKW WALTER Business meeting bij LKW WALTER

Hoe flexibel reageert LKW WALTER?

De communicatiewegen bij LKW WALTER zijn kort. Alle beslissingen worden snel en adequaat genomen. Bij LKW WALTER bevinden key account management, sales management en transport management zich onder één dak. Bovendien hebben wij dagelijks contact met onze klanten, chauffeurs en met de laad- en losplaatsen.

Nog vragen?
Onze Armenië-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Armenië-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden