Taakstelling met toekomstperspectief ...

De wereldwijde handel in goederen groeit van jaar tot jaar. Moderne communicatietechnologie√ęn maken het steeds eenvoudiger om wereldwijde handelsrelaties te onderhouden.

 

Een snelle en betrouwbare uitwisseling van goederen vereist optimale en flexibele transportoplossingen. Dit is enerzijds met een breed scala aan professionele uitdagingen verbonden, aan de andere kant met een zeker toekomstperspectief.

 

Van economische schommelingen is LKW WALTER grotendeels onafhankelijk. Dit is te wijten aan onze specialisatie in de transportbranche, de brede spreiding van sectoren van onze klanten en natuurlijk ook aan de klantenstructuur, die zowel kleine en middelgrote bedrijven evenals internationale concerns omvat.

 

Dit geeft de onderneming zekerheid en garandeert een duurzaam succes.

LKW WALTER - Vaste plaatsen bij spoor- en veerverbindingen met vaste vertrek- en transittijden
Vaste plaatsen bij spoor- en veerverbindingen met vaste vertrek- en transittijden
LKW WALTER - Transportmanager
Transportmanager
LKW WALTER  - Transport op de weg Truck & Trailer
Transport op de weg Truck & Trailer

Innovatie door pionierswerk in gecombineerd vervoer

Een voortdurend steigend transportvolume vraagt om innovatieve transportoplossingen die rekening houden met klimaatverandering en schommelende brandstofprijzen. Al sinds 1984 doet LKW WALTER aan pionierswerk in de ontwikkeling van het gecombineerd vervoer per spoor/weg of in short sea shipping.

LKW WALTER - Gecombineerde routes Gecombineerde routes

Met dagelijks meer dan 300 vertrekken op meer dan 200 short sea- en spoorroutes verbindt LKW WALTER in het gecombineerde vervoer alle belangrijke economische centra van Europa.

 

Als een van de grootste deelnemers in het Europese combiverkeer levert LKW WALTER met dit milieuvriendelijke vervoersalternatief een wezenlijke bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot.


Verdere informatie:

LKW WALTER - Europa ^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden