Vakantiestage

In de zomermaanden bieden wij gemotiveerde scholieren en studenten de mogelijkheid actief met de praktijk kennis te maken.

 

Dit aanbod richt zich op scholieren van hogere beroepsopleidingen met de vakrichtingen economie, toerisme en techniek en studenten van bedrijfseconomische studierichtingen.

Praktijkstage

Ervaring opdoen als stagiaire Ervaring opdoen als stagiaire

Studenten van internationaal gerichte studies krijgen de mogelijkheid hun beroepsstage van meerdere maanden bij een van onze twee locaties te volgen.

 

Ervaring opdoen!

 

Bij ons hoeven stagiaires niet alleen maar toe te kijken, maar worden ze vanaf het begin - begeleid door ervaren coaches - volledig bij de dagelijkse werkzaamheden betrokken. Training on the Job is ons motto!

 

Wij delegeren taken en verantwoordelijkheden, passend bij uw individuele vooruitgang. Op deze manier hebt u de mogelijkheid om uw persoonlijke talenten en sterke punten te ontdekken.

Daniel S., HAK Wien:
"Mijn stage bij LKW WALTER was een van de hoogtepunten van mijn laatste schooljaar. De vertrouwde werkomgeving inspireerde me en dus was ik vanaf het begin al geïnteresseerd om de werkprocessen bij LKW WALTER intensief te leren kennen. Dat vond ik geweldig en het overtrof mijn verwachtingen."

Verdere informatie:

^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden