Transport heeft altijd toekomst – en LKW WALTER is als transportorganisatie marktleider in het Europese goederenverkeer voor complete ladingen. Onze medewerksters en medewerkers dragen voor een aanzienlijk deel aan dit succes bij; het zijn vooral hun uitmuntende prestaties, die ons maken tot datgene wat we zijn. In ruil daarvoor bieden wij hen een mooie toekomst binnen ons bedrijf. Wij kijken met spanning uit naar uw veelzeggende sollicitatie!

 

Waarom LKW WALTER?

Omdat we de Europese gedachte uitdragen en bovendien teamwork en individuele verantwoordelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Waarom LKW WALTER?

Transport heeft altijd toekomst

Daaruit ontstaan allerlei beroepsmatige uitdagingen met een gegarandeerd toekomstperspectief.

Transport heeft altijd toekomst

Bedrijfsfilosofie

Coöperatieve managementstijl & persoonlijke verantwoordelijkheid, familiegevoel en sociale verantwoordelijkheid, culturele diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid

Bedrijfsfilosofie

Beroepsbeelden

Voor een ononderbroken groei van de WALTER GROUP rekruteren wij doorlopend medewerkers met de meest uiteenlopende talenten en vaardigheden.

Beroepsbeelden

trainee programma

Iedere reis begint met een eerste stap: Bij ons begint uw loopbaan met het trainee programma „Train the Winner“.

trainee programma

Ontwikkeling & perspectieven

De WALTER GROUP blijft continu en duurzaam groeien. Groei met ons mee! Voor u betekent dit opleiding, stimulering en ontwikkeling.

Ontwikkeling & perspectieven

Salarissysteem & benefits

Een attractieve werkgever stelt inzet op prijs: een premiesysteem, onderlinge competitie en andere goodies stimuleren de ambitie van onze medewerkers.

Salarissysteem & benefits

Vacatures

Uw veelzeggende online sollicitatie kan de start van uw carrière in onze expansieve, dynamische onderneming betekenen.

Vacatures

 

 

LKW WALTER - Europa ^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden