Wij laden en lossen uw goederen in de gehele Russische federatie. In Moskou en St. Petersburg net zo goed als in Jekaterinenburg of Vladivostok.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit Rusland naar alle landen in Europa en retour. U profiteert van onze jarenlange ervaring in Oost-Europa. Op geselecteerde routes zijn wij ook actief met intermodaal vervoer.
Uw partner in Rusland Uw partner in Rusland

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Meer dan 60 jaar ervaring met Oost-Europa transporten
  • Organisatie van ongeveer 900 complete ladingen per week van en naar Rusland
  • Douaneformaliteiten uitstekend georganiseerd door vele jaren ervaring
  • Wij spreken alle Europese talen
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen

Onze top 10 routes op de Russische markt

De drukste transportstromen van/naar Rusland (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Duitsland, Italië, Polen, Oostenrijk, Frankrijk, Hongarije, Turkije, Groot-Brittannië, Nederland, Spanje.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Rusland-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Rusland aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Rusland > Meer daarover vindt u hier:

Landkaart Oost-Europa Landkaart Oost-Europa

Hoeveel Oost-Europa-ervaring heeft LKW WALTER?

Kies voor LKW WALTER en vertrouw op de Europese marktleider in complete transporten. Als zodanig beschikken wij over meer dan 60 jaar ervaring op logistiek gebied in Oost-Europa en over de benodigde talenkennis. U profiteert hiervan in elke fase van uw transportopdracht, van de boeking tot de levering.
Douanebord Douanebord

Hoe organisieert LKW WALTER de douaneafwikkeling?

De douaneafwikkeling is voor LKW WALTER eenvoudig en efficiënt geregeld. In alle belangrijke havens en bij de meest bezochte grensovergangen beschikt LKW WALTER over eigen douane-expediteuren.
Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck Kraanbare oplegger bij het laden met een portaalkraan in Lübeck

Welke voordelen heeft intermodaal vervoer?

Intermodale transportoplossingen met LKW WALTER bieden u veel voordelen. Bijvoorbeeld de beschikbaarstelling van standby equipment, hoger laadgewicht van tot 29 ton en het omzeilen van rijbeperkingen 's nachts en op feestdagen.
Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.

Nog vragen?
Onze Rusland-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Rusland-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden