Wij laden en lossen voor u ook in Noord-Afrika. Onze focus liggen hier op Marokko en Tunesië, bijvoorbeeld in Marrakech, Tunis, Sfax of Kairouan.

Uw Europa-transporteur LKW WALTER expeditie organiseert uw transporten (complete ladingen) vanuit geheel Noord-Afrika naar alle landen in Europa en retour. En dat met short sea shipping. Bovendien bieden wij maximale veiligheid door exacte controle en ons netwerk van beveiligde parkeerplaatsen.
Atlas-gebergte Noord-Afrika Atlas-gebergte Noord-Afrika

Uw voordelen bij LKW WALTER

  • Gebruik van huiftrailers
  • Huis-aan-huis transporten zonder omladen
  • Korte aviso´s voor transport-beschikbaarheid in heel Europa
  • Exacte transportcontrole door geavanceerde telematicasystemen
  • Een netwerk van beveiligde parkeerplaatsen in Marokko / Tunesië en heel Europa

Onze top 10 routes op de markt Noord-Afrika

De drukste transportstromen van/naar Noord-Afrika (import en export) voor complete ladingen (FTL) zijn:
Italië, Spanje, Duitsland, Hongarije, België, Portugal, Oostenrijk, Nederland, Roemenië, Groot-Brittannië.
LKW WALTER organiseert ook dagelijks transporten in alle andere landen van Europa!

Uw aanbod voor Noord-Afrika-transporten ontvangt u hier!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw vrachtwagentransporten van en naar Noord-Afrika aan. Vul het formulier volledig in en ontvang onmiddellijk de gegevens gevan uw persoonlijke contactpersoon, die binnen vier uur contact met u opneemt (MA-VR van 08:00 tot 17:00 uur).
Klik hier wanneer u binnen 4 uur een vrijblijvende offerte wenst te ontvangen.

LKW WALTER - uw expeditiebedrijf voor vrachtwagentransporten in Noord-Afrika > Meer daarover vindt u hier:

Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen Onze medewerkers spreken meer dan 35 talen

Welke talen spreekt LKW WALTER?

Bij LKW WALTER werken medewerksters en medewerkers uit meer dan 40 landen, die uw wens naar voordelige vrachtkosten, snelle goederenovername en optimale looptijden in meer dan 35 talen begrijpen. Natuurlijk spreken wij ook de talen die voor het vervoeren van complete ladingen in de doelmarkten in het Midden-Oosten, naar Noord-Afrika, Centraal-Azië en Rusland relevant zijn.
Verscheping naar Noord-Afrika Verscheping naar Noord-Afrika

Naar Noord-Afrika met intermodaal vervoer?

Marokko en Tunesië zijn de beide landen in Noord-Afrika die deel uitmaken van het grote netwerk voor intermodaal vervoer van LKW WALTER. Vanuit alle belangrijke economische hotspots in Europa vervoeren wij uw goederen naar havens in Spanje en Italië. Van daaruit zetten we het transport naar Marokko en Tunesië voort per schip. Kernwoord: short sea shipping. Uw voordelen: omzeilen van files en rijverboden, meer laadcapaciteit bij minder inspanning, modern equipment, GPS-locatiebepaling en nog veel meer.
Douanebord Douanebord

Hoe organisieert LKW WALTER de douaneafwikkeling?

De douaneafwikkeling is voor LKW WALTER eenvoudig en efficiënt geregeld. In alle belangrijke havens en bij de meest bezochte grensovergangen beschikt LKW WALTER over eigen douane-expediteuren.
Geopende bache trailer Geopende bache trailer

Wat doet LKW WALTER voor de veiligheid?

Veiligheid is bij LKW WALTER een belangrijk onderwerp. Met veel maatregelen lukt het ons zowel mens alsook lading zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport. Zo hebben wij voor onze transportpartners en hun chauffeurs bijvoorbeeld een chauffeursopleidingsprogramma en een chauffeurshandboek volgens internationale richtlijnen ontwikkeld en geïmplementeerd.

Nog vragen?
Onze Noord-Afrika-specialisten helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze Noord-Afrika-specialisten geven u graag informatie!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over transport:
Frequently asked questions (FAQ)

Naar welke landen wilt u met voorkeur rijden?


^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden