Profiteer ook van de voordelen van intermodaal vervoer spoor/weg en Short Sea Shipping.

1. Gegarandeerde laadcapaciteit

Het vrachtverkeer in Europa neemt constant toe. De beschikbare vrachtruimte tijdens piektijden is beperkt. Zorg daarom dat u op de lange termijn over extra vaste laadcapaciteit in intermodaal vervoer kunt beschikken!


LKW WALTER - Arrow ButtonZo werkt intermodaal vervoer

2. Geen zorgen over files, rijverboden en verkeersbeperkingen

Voor transport per spoor of schip gelden geen transportbeperkingen in de weekends, 's nachts of op feestdagen. Ook kent deze transportwijze geen files.

3. Modern materiaal – eenvoudige en zekere belading

Meer dan 8000 kraanbare opleggers, met EN 12642 XL-certificaat, maken snelle en zekere verlading van uw zendingen mogelijk.


LKW WALTER - Arrow Buttonequipment voor het intermodaal vervoer

4. Voor u inclusief GPS-positiebepaling

Alle opleggers zijn uitgerust met een telematicasysteem. Daardoor weet u altijd waar uw goederen zijn.

5. Verhoog uw laadcapaciteit – verlaag uw inspanning

Met intermodaal vervoer is een hoger laadgewicht tot 29 ton mogelijk. Dit betekent voor u minder laad- en losbewegingen, minder administratie en minder kosten.

6. Maak gebruik van de grote flexibiliteit

Wilt u uw personele middelen efficiënter inzetten en de piekuren bij laden en lossen vermijden? Maak dan gebruik van ons standtrailersysteem. Wees flexibel in uw beslissing of u uw goederen nu, later of wellicht 's nachts wilt laden of lossen! Op die manier maakt u optimaal gebruik van uw laadpersoneel, en vermijdt u dure wachttijden en extra personeelskosten.

7. Uw bijdrage aan milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid

U draagt bij aan een aanzienlijke beperking van de uitstoot van schadelijke stoffen, vooral van CO2, ten opzichte van het vervoer over de weg. In intermodaal vervoer "spoor" met ~55% en in intermodaal vervoer "Short Sea Shipping" met ~75%. Het milieu, de maatschappij en zeker ook uw klanten zullen dit waarderen! LKW WALTER - CO2 Chart

Nog vragen?
Onze specialisten voor gecombineerd vervoer helpen u graag:

Heeft u meer details, algemene informatie nodig of heeft u speciale wensen? Vul het contactformulier in en ontvang direct contactinformatie van uw persoonlijke contactpersoon!
Onze specialisten voor gecombineerd vervoer informeren u graag!
Hier vind u nog bijkomende vragen/antwoorden over het onderwerp "gecombineerd vervoer":
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Deze website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen bieden. Door de website te gebruiken, stemt u in met het opslaan van cookies. Meer informatie vindt u hier: Gebruiksvoorwaarden